SMART BOX / TPS BOX / PAKETOMAT

SMART BOX/TPS BOX/Paketomat
2015-NOW

IDEJA

Internet prodaja je u stalnom porastu i svi statistički podaci dobijeni od NBS, zavoda za statistiku i drugih organizacija koje sprovode istraživanja o kupovini preko interneta u Srbiji  beleže značajan porast broja domaćih internet kupaca. Na godišnjem nivou, e-trgovina u Srbiji beleži dvocifren procenat rasta (čak do 50 odsto), što po prometu (očekivano više od 200 mil. EUR 2015-te), što po broju transakcija (očekuje se preko 6 miliona u 2017). Takav rast je neophodno pratiti i u domenu isporuke (dostave) kupljene robe.

Svi vodeći internet prodavci poput Amazona, Ebay, Aliexpress-a, Google-a razvili su  pored standardnog načina dostave paketa. novi brži i ekonomičniji način dostave preko SMART BOX-a .

Kome je SMART BOX potreban?

Online trgovcima daje mogućnost da svojim kupcima omoguće preuzimanje artikala kupljenih u web shopu/prodajnom mestu 24/7. Zbog neznatne cene isporuke, artikli koji su kupljeni u web shopu mogu biti i tema besplatne isporuke na TPS BOX-u.

Kupac ne mora više da čeka kurira, već ima potpuni komfor pri preuzimanju paketa 24/7.

Ko je WEB KUPAC i kako zadovoljiti njegove potrebe?

Web kupci su zahtevni kupci koji na prvom mestu nemaju vremena za tradicionalnu kupovinu, svoje potrebe ispunjavaju u vreme kada njima najviše odgovara (kasno popodne,noć i vikend), biraju, plaćaju i podižu kupljene artikle sutradan na mestu koje su sami odabrali.

Korisnici TPS BOX-a su svi  koji žele ubrzati isporuku robe (bez čekanja kurira), povećati komfor i smanjiti troškove dostave.

Savremen način života diktira brz tempo i zahteva konstantan pokret!

U saradnji sa vodećom firmom NIS Petrol i kurirskom službom DExpress kreirali smo inovativnu i u Srbiji jedinstvenu uslugu na području kurirskih usluga.

PAKETOMAT Vam omogućava da preuzmete svoju pošiljku na benzinskoj stanici kada Vama odgovara:

1)POUZDANO

2)JEDNOSTAVNO

3)UGODNO

POGLEDAJTE SPISAK SVIH LOKACIJA !